måndag, juli 11, 2005

A matter o f time

Sprang ute på Lidingö igen. That's called obsession. Men fick en riktigt fin dag, sprang 16k utan att gå. Sedan gick jag nästa hela vägen upp till 20k som var målet för dagens övning, men ändå! Kom för första gången in i flytet i terränglöpningen. Kommer tyvärr inte ihåg mellantiderna, inte ens vad jag hade vid 16k. Vilket osökt leder mig in på dagens fråga:

Finns det tidtagarur (typ armbandsur) som kan lagra fler än en mellantid, t.ex. 10 stycken?

3 Comments:

Anonymous Anders said...

Det finns massor av sådana klockor. Pulsklockan jag använder klarar 225 mellantider till exempel. Köpte den på Maxpuls (www.maxpuls.se), Pro 9 heter den. Fick nog en klocka när jag av någon anledning köpte en prenumeration av Runners World, har för mig att den klockan klarade en massa mellantider också. Titta i ovan nämda tidning, det brukar finnas annonser i bland som handlar om löparklockor. Eller sök lite på nätet./ Anders

10:21 fm  
Blogger BGAN said...

Hej, Anders tack för tipset! Droppade in för att meddela att jag sett några klockor på Puls som har dessa funktioner. Men Maxpuls kände jag inte till så jag ska gå in och kolla lite.

Är du nöjd med din Pro 9 ?

10:27 fm  
Anonymous Anders said...

Det finns väl en massa pulsklockor som är bättre. Men jämför man med till exempel Polar så får man fler funktioner till ett billigare pris på Maxpuls. Skulle tänka mig att en motsvarande Polarklocka ligger någonstans mellan 3-4000 kr, jag kav lite över 1000 för min Maxpuls Pro 9 klocka när jag köpte den förra året. Den funkar och den har de funktioner jag var ute efter. Det enda jag saknar är att man inte själv kan ställa in intervallerna för de 5 träningszonerna.

11:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Home