onsdag, juli 06, 2005

Ingen ursvik imorgon

Har provat på att springa efter jobbet tvådagar nu och det är alltför varmt för min smak. Jag hoppar därför över Ursvik imorgon, istället blir det en runda runt k-holmen lite senare när det svalnat lite. Är jag den enda som känner av värmen??

3 Comments:

Blogger BGAN said...

Känner av värmen. I ett instängt kontor i Köpenhamn. Hankade mig dock runt 14k för ett par dagar sedan. Frun varnade för hettan, men envis som man är...Och jag orkade inte springa hela vägen och tiden försämrades betydligt jmfrt med gången innan. Men jag klagar aldrig på värmen sedan jag svor på att aldrig göra det en nollgradig morgon i ett slaskigt Gbg, väntandes på spårvagnen.

9:32 fm  
Blogger steffanie said...

Var ute och lubbade 3 timmar i söndags men valde att ge mig ut hyffsat tidigt för att slippa det värsta. Trots att det fläktade en del svettades jag som en gris *nöffnöff* men det var helt ok faktiskt.

10:26 fm  
Anonymous Mikael said...

Jo, tempot tenderar att dras ner lite i värmen. Men igår tog jag med semestrande brorsan till Skavlöten och med honom som hare lyckades jag faktiskt slå personligt på anslutande Täby IP:s femma, där jag brukar försöka springa snabbt. Inte illa i den värmen.

Och med lite vilja ska jag väl lyckas slå personligt igen, på egen hand, när det blir lite svalare. Värmen ger alltså lite extra förbättringspotential. :-)

11:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home