tisdag, januari 03, 2006

Long time...

Evigheter sedan jag hade tid att vara med och ta del av vad som händer i den löpande delen av Blogosfären. Vi har varit helt upptagna med att flytta och det har bara inte funnits tid för bloggande.
Nu är vi dock på plats och jag har så smått börjat spana in de nya omgivningarna. Ja alltså, flytten har gått från Fredhäll till Blackeberg (i Stockholm för alla som inte är bekanta med stadsdelarna) och omgivningar i detta fallet betyder joggingrundor. Det har visat sig att det finns strålande förutsättningar här i Västerort. En uppvärmningsjogg (=10 minuter) härifrån finns Grimstaskogen och Grimstafältet. Här finns ett fantastiskt litet terängspår på 5 km som är eljusbelyst. Helt fantastiskt och två varv där kan varmt rekomenderas. När det gäller lite längre pass har jag inte riktigt hittat något som verkar bra, Bosse, du kanske har något bra i bakfickan??

Ska försöka hålla lite bättre kolla på BIF i fortsättning och förhoppningsvis och bidra lite mer till innehållet...

1 Comments:

Blogger BGAN said...

Kul att du är tillbaka! Nej, känner inte till några bra spår i västerort, kör mest på gator. Jag ska kolla efter spåret du tipsade om i Grimstaskogen, borde vara en kvarts jogg hemifrån. Kanske läge för en klubbträning där när snön gett upp? Då kan vi komplettera med några vändor uppför Johannelundstoppen.

8:48 fm  

Skicka en kommentar

<< Home