torsdag, juni 09, 2005

Mitt liv - Mina fötter


Eftersom jag är Hässelby-bo i dubbel bemärkelse funderade jag på att gå med i Hässelby SK, men när agenten från Bloggosfärens IF kontaktade mig så tvekade jag aldrig. Mottot får bli: aldrig först, alltid med.

Mina mål det närmaste året är att klara Lidingöloppet under 3:30 och sedan Stockholm Marathon under 5:15. Inga fantastiska tider, men det är en av tjusningarna med motionslopp: man tävlar mest (inte bara, förstås) mot sig själv.

Jag kämpar mot två demoner: förkylningar och allmänna underbensproblem. Senfäste-inflamationer och benhinneinflamationer är vardagsmat. (Jag säger bara: plattfot.) Därför behöver jag extra peppning, så att jag kommer igång efter några veckors frånvaro.

I övrigt: medelålders man med trevlig mage. Ligger alltid på gränsen till övervikt (fast på fel sida gränsen...) så varje kilometer extra i spåret sitter bra. Enda meriten i motionsloppssammanhang är Göteborgsvarvet 2005 som betvingades på 2:17:43. Sprang Brämhultsloppet 15km men det var någon gång på 70-talet.